2014-DTC-Julekort-01

2015-sæsonen i Auto-G Danish Thundersport Championship kommer til at byde på et comeback til 2013-mesteren Dennis Lind, Roskilde, som skal køre en Ford Mustang for det nye team, Massive Motorsport.

 

”Det er dejligt at have et fuldt program på plads, og det er rart, at vide, hvad man skal næste år, og jeg er rigtig glad for, at det er på plads nu,” siger Dennis Lind til dtc-net.dk.

2014-DTC-Elgaard-Lind-01

Casper Elgaard (t.v.) og Dennis Lind har underskrevet kontrakt om deltagelse i 2015-udgaven af DTC-serien (foto: Jesper Balleby).

I sine to første DTC-sæsoner var Dennis Lind aktiv i et et-bils-team, men – udover en enkelt gæsteoptræden tidligere på året – bliver det første gang, at han skal indgå i et to-bils-team i DTC-serien.

 

”På en eller anden måde bliver det nemmere, fordi man hele tiden har en som backup,” siger Dennis Lind. ”Det bliver nemmere at hjælpe hinanden på banen, ikke at der er direkte teamordrer. Det kan være nemmere for os at arbejde op gennem feltet, hvis vi ligger sammen længere nede. Jeg håber på, at det bliver godt. Det har jeg forventet.”

 

”Jeg går efter en ny titel, og hvis jeg kan vinde igen, vil det være super. Jeg vil gøre mit for at vinde mesterskabet, men det kræver også lidt held og samarbejde, og jeg er helt sikker på, at Massive Motorsport nok skal løfte opgaven.”

De danske løb i Auto-G Danish Thundersport Championship vil fra næste år kunne opleves live på TV2’s nye sportskanal, og den nye sportskanal har fået større og større tilslutning siden sin lancering i august.

 

Onsdag kunne TV2 annoncere, at man nu også har indgået aftale med Yousee/TDC om at vise den nye kanals programmer.

2014-DTC-TV2-YouSee-01

”Aftalen med YouSee/TDC TV vækker naturligvis glæde på vores nye sportskanal, hvor slutspurten i disse uger sættes ind for at blive klar til at gå i luften efter nytår,” siger TV2’s kommercielle direktør, Flemming Rasmussen. ”Med nu i alt seks distributører af kanalen når vi til at begynde med ud til ca. 50 procent af de danske tv-husstande, hvilket må siges at være tilfredsstillende for en kanal af denne art. Sportskanalen er generelt blevet godt modtaget i vores forhandlinger, og det bekræfter vores tro på, at kanalen med de indkøbte rettigheder og vores sportsprofil rammer et behov i markedet.”

 

TV2’s nye sportskanal begynder at sende fra 9. januar 2015, og den vil – i skrivende stund – kunne ses hos følgende TV-udbydere: Boxer, Canal Digital, Stofa, Viasat, Waoo og Yousee/TDC. Der forhandles dog med andre distributører.

 

TV3 Sport sender over den kommende tid et fyldigt sammendrag fra årets sæson i Auto-G Danish Thundersport Championship. I løbet af en time kan du se en række af højdepunkterne for den netop afsluttede sæson.

 

Programmet er programsat til følgende tidspunkter:

 

Torsdag den 4. december 23.15 på TV3 Sport 2.

Lørdag den 6. december 10.00 på TV3 Sport 2.

 

 

DTC’s supportklasser 2015

DTC i 2015?Video med en DTC-kører

DTC A/S støtter…DTC A/S’ samarbejdspartnere

Samarbejdspartner

Samarbejdspartner Samarbejdspartner

Samarbejdspartner

Samarbejdspartner

Søger du?


Mere info om billetter her


mere info om vore events her


Mere info om udstilling her


Tilbud fra websponsor

Professionelt website eller webshop

Effektiv markedsføring af din virksomhed. Det er billigere end du tror.

Se eksempler her.