Såvel Jan som Kevin Magnussen, begge Roskilde, var på podiet ved årets Dansk Motorsport Award i MCH Messecenter Herning. De nye Renault Formel 1-kører modtog måske det største bifald af de to, men det var faktisk farmand, som flest gange var på podiet

2016-Magnussen-Jan-01

Automobil Sports Klubben Hedelands formand, Carl Christian Hansen, overrækker Høltzer-pokalen til Jan Magnussen.

Hele to gange.

 

Første gang var, da Automobil Sports Klubben Hedelund udpegede en ny modtager af klubbens Høltzer-pokal, der har rødder tilbage til 1919. Her kunne Jan Magnussen endnu engang modtage det trofæ, hvor hans navn tidligere har været indgraveret. Baggrunden for hæderen var hans flotte 2015-sæson, der bød på topresultater i såvel den amerikanske Tudor-serie som i Danish Thundersport Championship.

2016-Magnussen-Jan-02

Begge hænder i vejret. Jan Magnussen blev kåret som årets banekører ved Dansk Motorsport Award.

Anden gang, Jan Magnussen, måtte på podiet, var for at modtage prisen som årets banesportskører. I en internetafstemning slog han Michael Christensen, Karlslunde, Ulrik Linnemann, Suldrup, og Mikkel Mac, København, der var de tre andre kørere, som var blevet nomineret.

2016-Motoshow-01Du skal naturligvis til Motorshow 2016 i MCH Messecenter Herning. Men vidste du, at du ved at købe din billet i forsalg hos FDM Oplevelser ikke kun sikrer dig en billet til vinterhalvårets fedeste motorsportsevent – du springer også køen over!

 

Hent din mobilbillet til Motorshow her og få direkte adgang på dagen.

 

Køb din billet her.

I 2014 blev de mestre i hver deres klasse, og i år bliver de teamkammerater i Danish Thundersport Championship. Det er Kasper H. Jensen, Hinnerup, og Frederik Schandorff, Rønde, som i år skal køre sammen for Team AD Racing / Flexlease.nu.

2016-DTC-Schandorff-Jensen-01

Sidste år kørte de for hver deres team, men i 2016 bliver Frederik Schandorff (t.v.) og Kasper H. Jensen teamkammerater.

”Sammenlignet med sidste år er jeg nu del af et meget stærkere setup hos Team AD Racing / Flexlease.nu,” siger Frederik Schandorff, som i 2014 blev Danmarksmester i Formel Ford. ”Vi har to nye biler, to hurtige kørere og så (teamchef, red.) John Nielsens erfaring med at sætte det hele sammen. Det, forventer jeg, giver os et stort resultat, og derfor går jeg ind til sæsonen med store forventninger, både på holdets vegne, men også på mine egne vegne. Jeg tror også, at Kasper og jeg kan gøre hinanden stærkere, så jeg glæder mig virkelig til for alvor at trække i arbejdstøjet.”

 

”Jeg glæder mig helt vildt til i år, og jeg tror på, at vi som team kan lave et super resultat,” tilføjer Kasper H. Jensen, som i sin første komplette DTC-sæson sidste år blev nummer fire generelt og tog Rookie-titlen.

 

”Vi er måske ikke de allerstørste forhåndsfavoritter, men man skal bestemt ikke afskrive os. Vi råder nu over to rigtigt hurtige kørere, og jeg er sikker på, at Frederik og jeg kan bruge hinanden rigtigt meget til at få optimeret det hele sammen med John. Vi får nye biler, og det hele har generelt fået et løft. Jeg ved også personligt, hvad jeg går ind til nu, så jeg føler mig klar til at lave et stort resultat.”

 

Bag ledelsen af Team AD Racing / Flexlease.nu står teamejer Kent Bernsdorf, Odense, og teamchef John Nielsen, Randers, og de tror på en god sæson for teamet i 2016.

 

”Vi har en klar målsætning om, at vi både individuelt og som team skal slutte blandt de tre øverste. Men når vi siger, at vi skal slutte i top tre, så siger vi jo også, at vi kan vinde, hvis tingene flasker sig. Det går vi selvfølgelig efter, og det lægger vi ikke skjul på. Vi kommer til at udfordre stjernerne,” siger John Nielsen, mens Kent Bernsdorf. ”Vi stiller til start i den nye sæson i en version 2.0. Jeg synes klart, vi har bevist, at vi kan gøre os gældende, så derfor tager vi nu det næste skridt og går benhårdt efter at vinde. Vi vil være en seriøs udfordrer til titlen, og det mener jeg bestemt er realistisk. Vi har nu to stærke kørere, vi får helt nye biler, og vi har i John Nielsen en erfaren og international kapacitet til at styre det hele. Jeg tror på, at vi laver et stort resultat i år.”

Næste DTC-afdeling

Åbningsløbet - 23.-24. aprilDTC A/S støtter…


DTC’s samarbejdspartnere

Samarbejdspartner

Samarbejdspartner Samarbejdspartner

Samarbejdspartner Samarbejdspartner

Samarbejdspartner

Søger du?


Mere info om billetter her


mere info om vore events her


Mere info om udstilling her


Nøjagtig digital momentnøgle

Undgå overspænding med vores digitale momentnøgler

Se mere her.