Mærkeklassen med de franske racerbiler bliver en del af showet, når Auto-G Danish Thundersport Championship i 2015 kæmper på banerne i Danmark og Norge. Citroën DS3 Cup

2014-Citroën-DS3-Cup-01

Citroën DS3 Cuppen vil i 2015 følge Auto-G Danish Thundersport Championship (foto: Kim Gripping).

”Vi har fået en rigtig god aftale i stand med Peter Elgaard og DTC. Med live tv-dækning og vores heat lige mellem to DTC-heat kan vi som supportklasse næppe få meget bedre vilkår at køre under,” siger Martin Jensen, Albertslund – selv tidligere DTC-kører og nu promotor for Citroën DS3 Cup.

 

”DTC vil gerne bakke op om de mindre klasser, og vi har tidligere haft et godt samarbejde med Citroën, dengang om Citroën Saxo Cup, så det er helt oplagt at have Citroën DS3 Cup med på DTC-kalenderen i 2015,” siger Peter Elgaard fra DTC Motorsport. ”Citroën DS3 Cup er et godt skolingssted for nye kørere og de, som gerne vil gøre lidt mere ud af deres motorsport, uden at budgettet bliver uoverskueligt. Vi betragter klassen som en del af den direkte fødelinje til DTC, og jeg glæder mig meget til at se et spændende felt i 2015.”

2011-DTC-Magnussen-01Onsdag den 5. november kommer DTC-køreren Jan Magnussen, Roskilde, til Silkeborg. Men for en gangs skyld er det ikke for at køre race på FDM Jyllandsringen med sin Chevrolet Camaro i Auto-G Danish Thundersport Championship, men derimod for at fortælle om sin karriere.

 

I samarbejde med Bilernes Hus, Bilernes By og Kim & Co afholder Silkeborg Bibliotekerne klokken 19.30 i Bilernes Hus et foredrag, hvor Jan Magnussen i samtale med journalist Troels Witter fortæller om sin verden set fra en racerbil.

 

Adgangskortene til arrangementet koster 130 kroner pr. stk., men i samarbejde med Silkeborg Bibliotekerne afholder dtc-net.dk en konkurrence, hvor vi bortlodder adgangskort til to personer, og alt, hvad du skal gøre er at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål og så ellers udfylde alle dine kontaktoplysninger. Sidste frist for at deltage i konkurrencen er onsdag den 29. oktober klokken 14.00.

 

De to vindere vil blive kontaktet direkte.

 

Svar på spørgsmålet

På hvilken placering sluttede Jan Magnussen 2014-sæsonen i Auto-G Danish Thundersport Championship:Dine kontaktoplysninger

Dit navn


Din adresse


Dit postnummer


Din by


Din e-mail


Dit telefonnummerDeltageraccept
Ved min deltagelse i konkurrencen accepterer jeg, at præmien ikke kan byttes til kontanter.

 

Et af de nye teams i Auto-G Danish Thundersport Championship var Racing Factory, der endte med at tage tredjepladsen i såvel teammesterskabet som i kørernes mesterskab med Ronnie Bremer, Hvidovre.

2014-DTC-Bremer-08

Ronnie Bremer er tilfreds med sin og Racing Factorys første sæson i Auto-G Danish Thundersport Championship (foto: CNPhoto.dk).

”Jeg synes, at sæsonen var udfordrende til at starte med,” siger den tidligere ChampCar-kører, ”men jeg synes virkelig, at vi især her mod slutningen af sæsonen beviste, at havde vi bare haft denne her bil et år før, så havde tingene højst sandsynligt set anderledes ud her til at slutte med.”

 

”Jeg er rigtig stolt af drengene i teamet. De har betydet alt for vores succes, også her på det sidste er de bare blevet ved med at hænge i. Så er det jo dejligt, at man kan vinde, og at man så kan give dem noget tilbage den vej også. Jeg synes, at det er godkendt i den første sæson at blive treer med de teams, vi er oppe imod. Især med det budget, vi desværre har haft i år.”

Selv om han i mesterskabet sluttede denne sæson to pladser længere tilbage i tabellen end i 2013, så er Nicki Petersen, Hornslet, ganske tilfreds med sit andet år i Auto-G Danish Thundersport Championship.

2014-DTC-Petersen-Nicki-12

Det blev til en syvendeplads i Auto-G Danish Thundersport Championship for Nicki Petersen (foto: CNPhoto.dk)

”Sæsonen har egentlig været god. Vi har haft både op- og nedture. Vi har haft lidt ballade med dommerne på Djursland, og Jyllandsringen, men ellers har sæsonen været rimelig god,” siger køreren fra Danpor Motorsport.

 

”Vi har haft en god speed, og vi har vist en god speed. Vi kunne desværre ikke nå noget mesterskabsmæssigt efter Grand Prixet, så vi valgte ikke at køre i Norge, og så sparede vi nogle penge. Der har været en fantastisk stemning i hele teamet, og vi er mere end tilfreds med hele sæsonen.”

 

Medvirkende til tilfredsheden hos Nicki Petersen er også den afslutning, han fik ved Yokohama DM Finalen. Her blev det til en tredjeplads i finalen efter Casper Elgaard, Risskov, og Ronnie Bremer, Hvidovre.

2014-DTC-Podium-02

Yokohama DM-Finalen udløste den første tredjeplads i en DTC-finale for Nicki Petersen (foto: CNPhoto.dk).

”Det var en lettelse. Vi har kæmpet hele sæsonen. Det kan godt være, at man kommer på fjerde- og femtepladsen, men det er altså et, to og tre, der tæller for alvor,” siger han. ”Det var sidste chance til finalen, så da jeg sad på gridden og skulle slippe koblingen, tænkte jeg ’Nu er det nu, Nicki.’ Jeg fik en vanvittig god start, og jeg formåede bare at få et kæmpe hul ned til de andre, og det gjaldt sådan set bare om at køre den hjem til sidst. Det var en kæmpe lettelse at få lov til at lave de doughnuts inde på midten.”

Vind billet til foredragDeltag i konkurrencen om billetter til Jan Magnussen-foredraget i Silkeborg den 5. november.

DTC i 2015?Video med en DTC-kører

Mangler du en gave?

Mere info om gavekort her

DTC A/S støtter…DTC A/S’ samarbejdspartnere

Samarbejdspartner

Samarbejdspartner Samarbejdspartner

Samarbejdspartner

Søger du?


Mere info om billetter her


mere info om vore events her


Mere info om udstilling her


Tilbud fra websponsor

Professionelt website eller webshop

Effektiv markedsføring af din virksomhed. Det er billigere end du tror.

Se eksempler her.