Gå til hovedindhold
Motorløb FDM Jyllandsringen

Motorløb

Oplev Motorsport i verdensklasse

5 gange om året afholder FDM Jyllandsringen motorløb, hvor Danmarks bedste klasser er repræsenteret.

Her finder du alt omkring motorløbene.

 

Kalenderen for motorsport 2024 på FDM Jyllandsringen 

 

11-12. maj. 2024 - NTG Åbningsløbet  

29.-30. juni 2024 - Danish Masters & Porsche-løbsserier 

30. juni 2024 - Porsche Festival 

16.-18. august 2024 - Grand Prix Danmark

28.-29. september 2024 - DM Finalen 2024

 

Foto: TCR Denmark

Dansk verdensklasse motorløb på FDM Jyllandsringen

På FDM Jyllandsringen er det muligt at opleve noget af det bedste motorløb i Danmark, om man er til topmoderne racerbiler, klassiske racerbiler eller motorcykel race, så er der garanti for godt race. Toppen af dansk motorsport er repræsenteret, når der køres race på Danmarks fedeste racerbane.  

Dansk verdensklasse motorløb på Jyllandsringen er en unik mulighed for at opleve den absolutte top af dansk motorsport. På den smukke bane placeret tæt ved Silkeborg konkurrerer kørerne om sejren i spændende løb, der tiltrækker tilskuere fra hele landet.
I løbet af sæsonen på Jyllandsringen kan du opleve både danske og internationale kørere, der kæmper om at blive den bedste på banen. Der er mange forskellige klasser og kategorier at vælge imellem, så der er noget for enhver smag.

Udover at være spændende race for fans af motorsport, er motorløb på Jyllandsringen også en unik mulighed for at møde andre fans og dele din passion for motorløb og racerbiler. Der er altid god stemning på og udenfor banen, og du kan nyde et godt måltid mad og drikke i de mange food trucks og barer, der er placeret rundt omkring banen.

Så hvis du vil have den ultimative motorsportsoplevelse, bør du absolut tage turen til Jyllandsringen og se verdensklasse motorløb live. 
Det er en oplevelse, du sent vil glemme!

Der vil i de forskellige motorløbsweekender være en lang række aktiviteter, som der ikke foregår inde på banen, her vil der være oplevelser for alle store som små.
I paddocken vil der som altid være gode muligheder for at møde de forskellige kørere og teams, samt komme bag kulissen i nogle af Danmarks største motorsportsteams.

I forbindelse med motorløb vil der være et aktivitetsområde, for børn i alle aldre hvor man kan få sit indre legebarn frem.

Siden jeg var et lille barn, har jeg besøgt Jyllandsringen. Først som tilskuer og motorsport fan da min far kørte race, og senere selv som racerkører og teamejer. Jyllandsringen er for mig mit andet hjem og et sted, som jeg altid har elsket at være. Ja det er vel nok det sted, som har givet mig flest gode minder af alle steder.
Om man på banen er tilskuer til racerløb, ved at tage kørekort, på kørekursus eller har fornøjelsen af at selv prøve kræfter med en racerbil på Jyllandsringens eventdage, så tilbyder Jyllandsringen det bedste man kan få i Danmark. Intet er på samme niveau og intet har samme historie. Se bare på nogle af de navne som har kørt på banen, såsom Ayrton Senna og Mika Hakkinen. For mig er Jyllandsringen et specielt sted og Danmarks nationale arena for motorsporten.

Casper Elgaard - Tidl. Professionel Racerkører

Motorløb

Oplevelser for virksomheder

Oplevelser for virksomheder

Skal du til motorløb med din virksomhed? Lad os sammensætte det helt rette set-up for jer. 

Testdage 2024

Testdage 2024

Se datoer og køb plads til testdagene i 2024. 

Praktisk info

Din guide til at opleve motorsport live

Din guide til at opleve motorsport live

Din guide til at opleve motorsport live.

Lejrplads

Lejrplads

Book en lejrplads under motorløbene på FDM Jyllandsringen.

Hent vores app

Hent vores app!

Hent "FDM Jyllandsringen" appen og find opdaterede programmer, deltagerlister samt en masse nyttig information om dit besøg på FDM Jyllandsringen i forbindelse med motorløb. 

Motorsport i særklasse

Brænder du for motorsport? Kør din egen bil på FDM Jyllandsringen

Brænder du for motorsport? Så er FDM Jyllandsringen det rette sted at besøge for unikke oplevelser, omgivelser og muligheder. Hvis du har mod på eller lyst til at køre din egen bil, så hjælper vi dig hellere end gerne med at skræddersy det perfekte arrangement til dig, dine venner eller kollegaer. Vi afholder løbende events med motorsporten i centrum, hvor det er muligt at prøvekøre vores biler, blive racerkører for en dag eller bare være tilskuer, mens vores Peugeot Spider eller VW Scirocco kører rundt på vores exceptionelle racerbaner.

FDM Jyllandsringen afholder begivenhedsrige motorløb

Hvis du interesserer dig bare lidt for motorsportens verden, er det oplagt at deltage som tilskuer til motorløb på FDM Jyllandsringen, som bliver afholdt fem gange om året. Her sørger vi for spænding og dramatik, når Danmarks bedste klasser dyster mod hinanden på banen. Til motorløbene har du muligheden for at komme helt tæt på, når din favorit racerkører, kører rundt på banen med tophastighed. Det er en oplevelse i verdensklasse, som du absolut ikke kan gå glip af.

Overrask din partner med et gavekort til Danmarks vildeste racerløb

Hvis du vil overraske din partner med verdens bedste fødselsdagsgave eller julegave, så er der ingen tvivl om, at et eventyr på FDM Jyllandsringen er det helt rette valg. Overrask din partner med et gavekort til Danmarks vildeste racerløb, eller lad din partner være racerkører for en dag. Der er mange muligheder for vilde, begivenhedsrige og uforglemmelige oplevelser hos FDM Jyllandsringen. Det er kun fantasien som sætter grænser! Køb gavekortet her:

Køb gavekort til fede oplevelser på FDM Jyllandsringen