Ved årets Dansk Motorsport Award blev Jan Magnussen, Roskilde, kåret som årets banesportskører. Var du ikke selv til stede ved MCH Messecenter Herning – eller vil du gerne genopleve minutterne – så kan du gøre det med dette klip.

 

Såvel Jan som Kevin Magnussen, begge Roskilde, var på podiet ved årets Dansk Motorsport Award i MCH Messecenter Herning. De nye Renault Formel 1-kører modtog måske det største bifald af de to, men det var faktisk farmand, som flest gange var på podiet

2016-Magnussen-Jan-01

Automobil Sports Klubben Hedelands formand, Carl Christian Hansen, overrækker Høltzer-pokalen til Jan Magnussen.

Hele to gange.

 

Første gang var, da Automobil Sports Klubben Hedelund udpegede en ny modtager af klubbens Høltzer-pokal, der har rødder tilbage til 1919. Her kunne Jan Magnussen endnu engang modtage det trofæ, hvor hans navn tidligere har været indgraveret. Baggrunden for hæderen var hans flotte 2015-sæson, der bød på topresultater i såvel den amerikanske Tudor-serie som i Danish Thundersport Championship.

2016-Magnussen-Jan-02

Begge hænder i vejret. Jan Magnussen blev kåret som årets banekører ved Dansk Motorsport Award.

Anden gang, Jan Magnussen, måtte på podiet, var for at modtage prisen som årets banesportskører. I en internetafstemning slog han Michael Christensen, Karlslunde, Ulrik Linnemann, Suldrup, og Mikkel Mac, København, der var de tre andre kørere, som var blevet nomineret.

2016-Motoshow-01Du skal naturligvis til Motorshow 2016 i MCH Messecenter Herning. Men vidste du, at du ved at købe din billet i forsalg hos FDM Oplevelser ikke kun sikrer dig en billet til vinterhalvårets fedeste motorsportsevent – du springer også køen over!

 

Hent din mobilbillet til Motorshow her og få direkte adgang på dagen.

 

Køb din billet her.

Historisk motorsportNæste DTC-afdeling

Åbningsløbet - 23.-24. aprilDTC’s samarbejdspartnere

Samarbejdspartner

Samarbejdspartner Samarbejdspartner

Samarbejdspartner Samarbejdspartner

Samarbejdspartner

Søger du?


Mere info om billetter her


mere info om vore events her


Mere info om udstilling her


DTC A/S støtter…


Nøjagtig digital momentnøgle

Undgå overspænding med vores digitale momentnøgler

Se mere her.