Martin V. Jensen, Hinnerup, var en af sæsonens nye navne i Auto-G Danish Thundersport Championship, og køreren i FP Racings orange, sorte og hvide Ford Mustang kunne slutte sæsonen som nummer 14 i mesterskabet.

 

”I betragtning af, at jeg ikke har kørt mere, så er jeg blevet treer i U21-mesterskabet, og jeg endte á point med min bror i rookie-mesterskabet på en andenplads, så vi kan kun gå herfra med en positiv indstilling til næste sæson,” siger Martin V. Jensen. Han oplevede dog ved Yokohama DM-Finalen problemer allerede i træningen.

2014-DTC-Jensen-Markussen-02

“Vi har fået god speed i bilen, og vi har fået vist, at vi er med, hvor vi skal være,” siger Martin V. Jensen (foto: CNPhoto.dk).

”Jeg fik 4-5 omgange i bilen, mens så var tandstangen gået løs, så jeg pludselig ikke kunne dreje bilen,” siger han. ”Jeg endte med at måtte en tur i sandkassen, men jeg fik også en straf for at have overhalet i gul flagzone, så jeg skulle rykke tre pladser tilbage på startstregen. Så selv om jeg kvalificerede mig som 13’er, skulle jeg starte som nummer 16.”

 

I det første kvalifikationsheat kom Martin V. Jensen for tæt på en af sine teamkammerater og efter en straf endte han på 15. pladsen. I andet kvalifikationsheat blev til en tiendeplads, men han kom en plads længere frem med en niendeplads i finalen.

 

”Det er okay, for jeg synes, at vi har fået god speed i bilen, og vi har fået vist, at vi er med, hvor vi skal være, men vi mangler lige de sidste tiendedele for at det er helt sjovt,” lyder det fra Martin V. Jensen.

Selv om Patrick Egsgaard, Esbjerg, ikke kom i mål i den afsluttende finale, så bød Yokohama DM-finalen alligevel på nogle positive oplevelser for køreren fra Telesikring Racing. Han første således feltet an i det andet kvalifikationsheat.

2014-DTC-Start-11

Patrick Egsgaard fk tre omgange i front for DTC-feltet (foto: CNPhoto.,dk).

”Det var nogle rigtig fede omgange og uden tvivl et af sæsonens højdepunkter for mig,” fortalte esbjergenseren, som havde sikret sig pole position til andet kvalifikationsheat takket være en god opkørsel i det foregående kvalifikationsheat, hvor han havde kørt sig fra 14. til ottendepladsen.

 

”Det gik bare derudad, og det er en af de sjældne gange, hvor jeg kørte mig godt op gennem rækkerne og alligevel kunne aflevere bilen tilbage uden en skramme,” siger Patrick Egsgaard, der til gengæld ikke fik det ternede flag at se i finalen.

 

”Jeg er ked af, at jeg måtte køre bilen i pit før tid, i stedet for at køre forbi det ternede flag i finalen sammen med de andre. Men igen, vi slutter godt af med et mesterskab til teamet, og jeg vil gerne takke alle gutterne for et fantastisk stykke arbejde hele året igennem. Vi kommer uden tvivl endnu stærkere igen næste år!”

Jesper Egebart, Vejle, havde langt hen ad vejen en god sæsonfinale på FDM Jyllandsringen. I sin Chevrolet Camaro fra FP Racing kørte han sig til nogle gode placeringer i de to kvalifikationsheat, men i finalen gik det galt for den tidligere dobbelte Danmarksmester i Formel Ford.

2014-DTC-Egebart-09

Jesper Egebart fik ikke finalen med, da den trækaksel knækkede (foto: CNPhoto.dk)(.

”Mine to første løb var rigtig gode, og jeg blev nummer seks og fem,” siger Jesper Egebart, ”men jeg kom ikke til start i finalen.”

 

”Lige før starten skulle gå, knækkede den ene af mine to bagaksler, og så måtte jeg blive skubbet af banen. Men heldigvis havde jeg sikret mig rookie-mesterskabet inden da.”

Jan Magnussen, Roskilde, var en af titelkandidaterne i Auto-G Danish Thundersport Championship, men hans mesterskabschancer forsvandt reelt med en startkollision i første kvalifikationsheat.

2014-DTC-Magnussen-15

Der røg bl.a. en køler i første kvalifikationsheat (foto: CNPhoto.dk).

”Det, der skete i første heat, gjorde, at vi ikke kunne kæmpe med om mesterskabet. Sådan er det, men så synes jeg også, at hele teamet kan være fantastisk stolte over det, vi har opnået,” siger Jan Magnussen. ”Det er ikke deres skyld. Det er bare race, og det sker, selv om det er svært at acceptere. Vi har gjort alt, hvad vi kunne.”

 

Efter at hans bil var blevet repareret, kørte han sig fra tyvende- til andenpladsen i andet kvalifikationsheat.

2014-DTC-Felt-09

Jan Magnussen (gul og grøn bil) kørte sig fra en startposition bagest i feltet til en andenplads i andet kvalifikationsheat (foto: CNPhoto.dk).

”Der var ikke noget at tabe. Det var kun at satse og satse, og det betalte sig hele vejen igennem løbet. Det er sjældent, at det gør det, men det virkede, og det er da et lille plaster på såret. Det er også med til at bevise overfor alle, at det bare er nogle super gode folk, jeg har. Ikke nok med at de lapper bilen sammen igen, men den er også stadig vanvittig hurtig.”

Mangler du en gave?

Mere info om gavekort her

DTC A/S støtter…DTC A/S’ samarbejdspartnere

Samarbejdspartner

Samarbejdspartner Samarbejdspartner

Samarbejdspartner

Søger du?


Mere info om billetter her


mere info om vore events her


Mere info om udstilling her


Tilbud fra websponsor

Professionelt website eller webshop

Effektiv markedsføring af din virksomhed. Det er billigere end du tror.

Se eksempler her.