Det ene af de to kvalifikationsheat, som fandt sted for DTC-klassen ved sidste års udgave af Classic Race Aarhus, var et af sæsonens mest dramatiske. Det var bl.a. i dette løb, at først Lars Mogensen, Silkeborg, og siden Molly Pettit, Norge, mistede herredømmet over deres bil. Heldigvis skete der kun materiel skade.

 

MASCOT DTC-klassen kører første gang på banen ved Mindeparken fredag klokken 16.10, men du kan fordrive lidt af ventetiden med at se nogle af højdepunkterne fra sidste års andet kvalifikationsløb.

 

 

Der er gået en måned, siden kampen om årets mesterskab i MASCOT DTC blev indledt. Dengang var det på FDM Jyllandsringen, at Jan Magnussen, Roskilde, vandt.

 

Nu er ventetiden ved at være omme. I weekenden køres anden afdeling af MASCOT DTC, og det kommer til at ske rundt om Mindeparken i Aarhus, hvor årets udgave af Classic Race Aarhus køres med Aarhusbugten og Marselisborg Slot som de flotte kulisser.

 

Vi har samlet nogle af højdepunkterne fra sidste års kvalifikationsløb, som du kan fordrive noget af ventetiden med.

 

 

 

 

 

 

Du kommer ikke til at gå tomhændet fra Classic Race Aarhus. I hvert fald ikke, hvis du gerne vil møde kørerne fra MASCOT DTC-serien. Både lørdag og søndag kan du møde dem på arealet ved Tangkrogen i Aarhus.

2016-DTC-Elgaard-Casper-02

På Food Street – der ligger på Tangkrogen efter Lotus Vej og Ferrari Vej – vil man både lørdag og søndag kunne få autografer af deltagerne i MASCOT DTC. Her vil man begge dage i tidsrummet 12.00-12.20 kunne få topnavne som Casper Elgaard, Risskov, Jan Magnussen, Roskilde og Shane Lynch, Irland, til at skrive deres kontrafej. Enten på et autografkort eller i din medbragte autografbog.

Normalt handler fodbold om 22 personer, som forsøger at sparke en rund kugle i et af de to mål, som er opstillet i hver sin ende af banen. Men når AGF torsdag aften møder OB på Ceres Park i Aarhus, vil der også være et moment af motorsport involveret i superliga-opgøret. Det sørger Michael Markussen, Kolding, fra MASCOT DTC-serien blandt andet for.

Michael Markussen er sammen med sin racer fra MASCOT DTC med ved superligaopgøret mellem AGF og OB torsdag aften (foto: Henning Smed).

”Jeg præsenterer min bil for publikum udenfor stadion, når de kommer,” fortæller køreren fra Magnussen Racing Experience. ”Her vil den være udstillet sammen med en historisk racervogn og en Formel 1-racer, som man også vil kunne opleve til Classic Race Aarhus.”

 

”I halvlegen vil vi stå for underholdningen af de mange tilskuere, hvor jeg skal give et show på baneanlægget rundt om fodboldbanen.”

Se programmetDTC på TV2 SportTV2 Sport sender live fra næste afdeling af MASCOT DTC på følgende tidspunkter:

Lørdag den 28. maj klokken 12.30-16.50.
Søndag den 28. maj klokken 12.30-16.50.

Køb dine billetter

Billetterne til løbene på FDM Jyllandsringen kan du købe i FDM's webshop.Næste DTC-afdeling

Classic Race Aarhus - 27.-29. majDTC’s samarbejdspartnere

Samarbejdspartner

Samarbejdspartner Samarbejdspartner

Samarbejdspartner Samarbejdspartner

Samarbejdspartner

Søger du?


Mere info om billetter her


mere info om vore events her


Mere info om udstilling her


DTC A/S støtter…


Værktøjswebshop

Få nedsatte priser på dit værktøj når du klikker på dette link. Høj kvalitet og superservice.

Se mere her.