Informationer om Åbningsløbet

2015-TV2-Bjerre-Stine-01

Stine Bjerre Jørgensen bliver vært på programmet, når TV2 Sport blænder op for AutoMester DTC (foto: Anders Brohus/TV2).

 

I weekenden går det løs med premieren på AutoMester DTC på FDM Jyllandsringen. Men også premieren for live-motorsport på TV2 Sport, hvor den nye kanal har brugt de seneste måneder til at forberede sig og sætte holdet. Og er så de ansigter og de stemmer, som de søndag fra klokken 12.00 og fem timer frem vil kunne opleve på TV2 Sport.

2015-TV2-Hold-01

Jacob Hammerholdt skal være reporter i pitten og paddocken. Stine Jørgensen er vært for programmet, mens kommentatorboksen bemandes af Ulrik Jönson og Jens Winther (foto: Anders Brohus/TV2).

 

 

Henrik Ziegler, Singapore, var et af de nye ansigter i 2014-udgaven af AutoMester DTC, hvor han deltog i udvalgte løb, men det bliver anderledes i år.

2015-DTC-Ziegler-Henrik-01

Henrik Ziegler går ned i nummer til den kommende sæson i AutoMester DTC.

 

”Jeg regner med at skulle køre en hel sæson. Det bliver et fint program, men nu er jeg atter blevet selvstændig, så jeg får travlt,” siger Henrik Ziegler, som fortsætter med den Ford Mustang, han debuterede med sidste år. Den er ved at undergå en række forandringer på specielt den kosmetiske side.

 

”Sidste år kørte jeg med 666 som startnummer. Det var et, som John Nielsen gav mig, men det er jo djævelens nummer, og det duer ikke,” siger Henrik Ziegler. ”Nu skal jeg køre med 88 – det er to gange 8 – Lucky Number.”

Torsdag kunne Michel Nykjær, Næstved, fortælle, at han i år vender tilbage til AutoMester DTC, hvor han er med på startstregen, når årets sæson skydes i gang den 25.-26. april på FDM Jyllandsringen. Det kommer til at ske for et – i DTC-sammenhæng – nyt team, nemlig DK Motorsport, og her er der også stor glæde at spore.

2015-DTC-Nykjaer-Michel-02

”Vi glæder os til at have fået Michel i folden, men også at blive en del af DTC. Vi har fulgt klassen på tæt hold, og nu er vi klar til også selv at være med,” siger Per Johansen fra DK Motorsport. Foto: DK Motorsport.

 

”Vi glæder os til at have fået Michel i folden, men også at blive en del af DTC. Vi har fulgt klassen på tæt hold, og nu er vi klar til også selv at være med,” siger Per Johansen, som er teamchef for DK Motorsport. Det er team, som har været aktiv i DM i rally, Danish Endurance Championship og senest FirstStop Special Saloon Car.

 

”Der er ingen tvivl om, at det bliver en ny udfordring for DK Motorsport, men det er ikke kun Michel, som har et vinderinstinkt. Det har hele teamet og alle mekanikerne, så vi vil knokle på for at bringe vores bil så langt frem i feltet som muligt,” siger Per Johansen.

Når kampen om AutoMester DTC-mesterskabet begynder på FDM Jyllandsringen den 25.-26. april, vil flere af DTC-historiens mange mestre være på plads i feltet. Den seneste kører, som har meldt sin ankomst, er Michel Nykjær, Næstved.

2015-DTC-Nykjaer-Michel-01

Michel Nykjær har meldt sig klar til årets DTC-sæson sammen med DK Motorsport (foto: FIA WTCC).

 

”Jeg har været i dialog med Per Johansen fra DK Motorsport, og vi har lavet en aftalt om, at jeg skal køre deres bil i årets DTC-serie,” fortæller sydsjællænderen, som i 2007 og 2009 vandt DTC-titlen. Netop disse titler banede vejen til en international karriere, hvor han i flere sæsoner kæmpede med om verdensmesterskabet for standardvogne, og hvor han i denne sæson deltager i den nye TCR International Series, der afvikler løb i 11 lande verden over.

 

”Udlandet har været min førsteprioritet, og op til denne sæson havde jeg ikke regnet med at køre så meget, men så flaskede det hele sig,” siger Michel Nykjær til dtc-net.dk. ” ”Det bliver dejligt at komme hjem på de danske baner og køre, og at jeg skal køre så mange løb i år, gør, at jeg bliver mere skarp.”

 

DK Motorsports DTC-racer har han endnu ikke prøvet, og Michel Nykjær går ydmygt til opgaven.

 

”Det er aldrig nemt, når man kommer ind i en klasse, hvor andre har været med i flere år. Jeg havde en enkelt start med de nye biler i 2013 til Grand Prixet, men de andre kender jo bilerne og har kørt i dem i nogle år, så det bliver en udfordring fra start. Hvis bare bilen er på toppen, så håber jeg at kunne være med på toppen,” siger Michel Nykjær.

 

”Teamet er nyt i DTC. Bilen er ny, og jeg har ikke kørt i denne type biler i et par år. Der er jo 25 biler, og hvis jeg kan slutte i top 5, så vil jeg være tilfreds.”

Download plakatenNu kan du købe dine billetter

Billetterne til 2015-løbene på FDM Jyllandsringen kan du nu købe i vores webshop.Næste DTC-afdeling

Åbningsløbet på FDM Jyllandsringen - 26. april


Mere info om billetter her


DTC A/S støtter…DTC’s samarbejdspartnere

Samarbejdspartner

Samarbejdspartner

Samarbejdspartner Samarbejdspartner

Samarbejdspartner Samarbejdspartner

Samarbejdspartner

Søger du?


Mere info om billetter her


mere info om vore events her


Mere info om udstilling her


Tilbud fra websponsor

Professionelt website eller webshop

Effektiv markedsføring af din virksomhed. Det er billigere end du tror.

Se eksempler her.