Informationer om Åbningsløbet

Deltagerne i AutoMester Danish Thuundersport Championship var fredag eftermiddag en enkelt gang på banen ved AutoPartner GP Danmark, hvor der blev kørt den første af weekendens to frie træning. I toppen var det som sædvanligt meget tæt, men denne gang var det ekstra tæt. 13 tusindedele af et sekund var der nemlig mellem Jan Magnussen og Dennis Lind, begge Roskilde, på henholdsvis første- og andenpladsen.

Jesper Sørensen placerede sig overraskende på sjettepladsen, da bilerne i AutoMester DTC for første gang i weekenden indtog FDM Jyllandsringens asfalt (foto: CN Photo).

Det var de sædvanlige helte i form af Casper Elgaard, Risskov, Kasper H. Jensen, Hinnerup, og Ronnie Bremer, Hvidovre, der fulgte efter på de følgende pladser, men noget af en overraskelse fandt man på position seks. Det var H-Flyt Racings Jesper Sørensen, Dragør, der havde sat sjettebedste tid med sin sorte og røde Chevrolet Camaro.

Når kørerne i AutoMester DTC i weekenden sætter i gang på en hurtig omgang, kikker de i spejlet. Og de kikker sig måske en ekstra gang, når der ligger en lyseblå bil i bakspejlet. Hvem er det nu?

Egentlig er det ikke et syn, som Martin Andersen håber, at ret mange af hans konkurrenter vil opleve i bakspejlen. For han vil hellere vise konkurrenterne bagenden på sin bil (foto: Andersen Motorsport).

Det kan være Martin Andersen, Skals. Men man kan godt forstå, hvis de undrer sig, for den regerende mester fra Yokohama Super Cuppen har ændret på sit design forud for AutoPartner GP Danmark.

 

”Det er blevet mørkere,” siger Martin Andersen, som håber på et godt resultat til weekendens løb på FDM Jyllandsringen.

Jan Magnussen er rykket ned på tredjepladsen i AutoMester DTC forud for weekendens AutoPartner GP Danmark (foto: Magnussen Racing Experience).

Da kørerne i AutoMester Danish Thundersport Championship gik på sommerferie, var det Jan Magnussen, Roskilde, som førte tabellen. Men her – nogle dage før AutoPartner GP Danmark – indtager han blot tredjepladsen.

 

”Vi har fortsat en kæmpe opgave foran os og skal forsøge at få så mange point med hjem til mesterskabet som muligt,” siger Jan Magnussen. ”Vi nærmer os hastigt sæsonens afslutning, og det handler naturligvis stadig om at vinde løb, men også om at køre et sikkert race uden at komme i problemer.”

 

”To gange i denne sæson er jeg blevet skubbet af banen i første sving, så det har ikke ubetinget været en fordel at starte i forreste række. Der er kamp om pladserne, og nogle gange bliver det lidt for ivrigt. Men sådan er det. Vi er klar til at give den gas igen, og jeg ser frem til nogle fede dueller, som jeg senest havde med Dennis Lind på Ring Djursland. Det var fantastisk underholdning for alle.”

Der er garanti for drama og action, race og spænding, når årets AutoPartner GP Danmark køres i weekenden på FDM Jyllandsringen. Racerbanen ved Resenbro venter et stort rykind af ikke blot fans og publikum, men også landets bedste racerkørere. Det er nemlig AutoMester Danish Thundersport Championship, som topper plakaten.

Masser af bremsedueller og kamp om placeringerne venter i AutoMester Danish Thundersport Championship (foto CN Photo).

Det kommende GP Danmark er det sjette af otte mesterskabsafdelinger i løbsserien, og der er lagt op til et racerbrag, når kørere som Casper Elgaard, Risskov, Dennis Lind og Jan Magnussen, begge Roskilde, stiller til start på banen. Det er de tre kørere, som i år har domineret AutoMester Danish Thundersport Championship, og det oplevede tusindvis af tilskuere ved de seneste afdelinger på henholdsvis Bellahøj Park og Ring Djursland.

 

Dennis Lind og Jan Magnussen leverede noget af det tætteste og reneste race, der længe er set på en dansk racerbane. Over to omgange lå de to tidligere mestre nærmest side om side, hvor de kæmpede og kæmpede så tæt, at der knap var plads til en sammenfoldet avis mellem dem.

25 biler på vej ned mod første sving. Sådan bliver situationen på FDM Jyllandsringen i den kommende weekend (foto CN Photo).

Sådan kommer det også til at være på FDM Jyllandsringen, hvor henved 25 kørere i dansk bilsports kongeklasse vil kæmpe om at komme først over målstregen. Fredag og lørdag er helliget træninger og tidtagninger, mens AutoMester Danish Thundersport Championship kører sine løb søndag.

DTC på TV2 SportTV2 Sport sender søndag den 30. august fra klokken 11.25 til klokken 16.00 direkte fra FDM Jyllandsringen, hvor sjette afdeling af AutoMester DTC køres.

Check tidsplanenNæste DTC-afdeling

AutoPartner GP Danmark - FDM Jyllandsringen - 28.-30. augustDTC A/S støtter…


DTC’s samarbejdspartnere

Samarbejdspartner

Samarbejdspartner

Samarbejdspartner Samarbejdspartner

Samarbejdspartner Samarbejdspartner

Samarbejdspartner

Søger du?


Mere info om billetter her


mere info om vore events her


Mere info om udstilling her


Nøjagtig digital momentnøgle

Undgå overspænding med vores digitale momentnøgler

Se mere her.